Kalender

mar
29
ons
Releasesignering för Vei med Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson @ Science Fiction-Bokhandeln
mar 29 kl. 15:00 – 16:30
Releasesignering för Vei med Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson @ Science Fiction-Bokhandeln

Bokrelease i Stockholm!

Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson släpper sin bok ”Vei – bok 1”, första delen av två i en episk fantasyberättelse inspirerad av nordisk mytologi.

De signerar i bokhandeln mellan 17.00 och 18.30. Efter signeringen blir det releasefest arrangerad av Kartago Förlag på Häktet. Här finns mer information om det: https://www.facebook.com/events/1484679411605740/

Författaren Sara Bergmark Elfgren och tecknaren Karl Johnsson har jobbat tätt ihop med både berättelsen och bildlösningar. Duon har hämtat inspiration i den nordiska mytologins gestalter, och låter dem befolka ett universum där skandinaviska bronsåldersbyar möter babylonisk arkitektur. Resultatet är en unik svensk serie, som upphovspersonerna beskriver som ”nordisk mytologi möter Game of Thrones möter The Hunger Games”. En storslagen matiné i serieformat.

Historien om Vei har tillkommit under flera års samarbete mellan Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson. Serien började som följetong i tidningen Utopi, men har nu arbetats om från grunden och kommer att släppas i två böcker. Den andra och avslutande delen kommer 2018.

Sara Bergmark Elfgren är en av författarna bakom Cirkeln och de andra böckerna i Engelsforsserien, som översatts till 25 språk. Hon är även skaparen av poddseriesuccén De dödas röster, och har skrivit bilderböckerna Nu leker vi! och Just nu har vi varandra.
Karl Johnsson är en av tecknarna bakom Berättelser från Engelsfors. Han debuterade 2010 med serieromanen Mara från Ulthar och är även verksam som illustratör. Johnsson har även tecknat för Fantomen.

Dec
17
sön
Megasignering i Stockholm! @ Science Fiction-Bokhandeln
Dec 17 kl. 16:00 – 17:00
Megasignering i Stockholm! @ Science Fiction-Bokhandeln

Johan Egerkrans, Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson och Sofia Falkenhem besöker oss i Stockholm för att signera julklapparna!

Tillsammans är de några av våra absolut mest populära författare och illustratörer och nu gör de gemensam sak.

Nordiska Gudar, Alla tiders dinousaurier, Cirkeln, Norra Latin, Vei, Färjan, Hemmet, Monstret Frank m.fl böcker.