Det började på SPX – 9 serietecknare ställer ut

Vi håller en utställning i Gamla Stan och vi vill att DU kommer! I samband med Stockholms Internationella Seriefestival har vi samlat våra snyggaste grejer för allmän beskådan och för chansen att följa med till folks hem. Här kommer du hitta prints, original och mycket mer!

Medverkande tecknare (ingen särskild ordning):
Tomas Antila
Jenny Berggrund
Lisa Medin
Randi Johansson
Jenny Hannula
Ainur Elmgren
Tinet Elmgren
Stina Lövkvist
Stef Gaines

Vi kommer öppna på fredags-eftermiddagen i samband med Seriefestivalens början, med lite tilltugg kommer vi vara ett utmärkt besök för för-mingel-före-minglet eller för-fest-före-festen. Vi har även öppet under själva festivalen så vid välbehövlig och trevlig Stockholmspromenad kan man lätt ta sig till oss direkt från Kulturhuset Stadsteatern. (Karta kommer)

På söndagen, efter festivalen stängt, är ni varmt välkomna till oss för lite eftermys och lugn. För Stockholmare kommer vi även fortsätta ha öppet fram till fredagen veckan efter. Varför inte strosa förbi efter löning och ge hemmet ett inramat tillägg?

Mer specifika tider samt information om samtliga tecknare och deras enskilda verk kommer att släppas löpande under början av maj, men vi gör eventet nu så att ni kan spara datumen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *