Wage Slaves: Daria Bogdanska i samtal med Steven Cuzner

När:
15 november, 2016 kl. 18:00 – 21:00
2016-11-15T18:00:00+00:00
2016-11-15T21:00:00+00:00
Var:
Aspuddens Bokhandel
Hägerstensvägen 130
Pris:
50 kr.
Wage Slaves: Daria Bogdanska i samtal med Steven Cuzner @ Aspuddens Bokhandel

Tisdagen den 15 november gästar Daria Bogdanska Aspuddens bokhandel för ett samtal med Steven Cuzner om sin serieroman ”Wage Slaves”

Samtalet är en del av bokhandels litterära program under november månad. Kvällarna kostar 50 kr och förköp rekommenderas. Varmt välkomna!

Mer om boken:

Daria flyttar till Sverige och behöver starta om sitt liv, hon börjar med att söka arbete och får svartanställning som servitris på en av Malmös krogar, snart upptäcker hon att inget fungerar som det borde. Det är där allt börjar. Tillsammans med en journalist och fackförbundet börjar hon en hemlig utredning av anställningsformerna på hennes arbetsplats och snart ska mycket i hennes liv förändras.

Wage slaves är en berättelse om facklig kamp när du är en av de som står utanför samhället. Men också om resan in i en ny värld. Daria försöker skaffa nytt liv och vänner. Festar, jobbar, lär sig språket och startar ett band.I serieromanen Wage Slaves skildrar Daria Bogdanska den prekära generation utan anställningstrygghet som hon själv är en del av. Boken är baserad på sanna händelser. Den är en berättelse om vardag och politik. Om alienation i en ny stad, längtan efter kärlek och rättvisa och om att försöka att hitta ett hem långt långt borta från hemma.

Daria Bogdanska är serietecknare född 1988 i Warszawa och bosatt i Malmö. Bogdanska flyttade till Sverige i 2013 och har gått på Kvarnby Serieskola.Hon spelar även i punkbandet Två Krig och jobbar som cykelmekaniker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *