Kontakt

Har du frågor, problem eller tips på evenemang så kan du det här formuläret. Staffan svarar så snabbt han kan.

[contact-form subject=’Seriestockholm:Fråga’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

2 reaktioner på ”Kontakt

 1. Hej! Jag vet inte om ngn admin denna sida längre? Det var väl Staffan från Staffars som höll på? I vilket fall så finns inte House of Heroes längre. I varje fall är butiken stängd, facebooksidan kanske funkar.
  Också glömt vad som är OK att lägga in, t.e.x. så är ju Free Comic Book Day ”uppskjutet” tills vidare i år. Vår födelsedag likaså. Hur är det om vi tex ordnar Facebook sales/auktioner live , är det event som vi kan lägga in här? Synd på en så bra sida om den inte används.
  Mvh
  Kåge
  http://www.comcisheaven.se

  1. Hej Kåge, numera är det Lisa Medin som är högsta ansvarig, och jag Ola Hammarlund som brukar lägga in saker. Nu har jag inte varit inne på ett tag, då det inte varit mycket nytt att lägga in. Jag tar bort House of heroes. Och säg till om Comics heaven har något på gång. Du kan också maila mig på ola@olahammarlund.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *